OBAVIJEST O ODSTUPANJU OD PARAMETARA ZA PROVJERU SUKLADNOSTI NA JAVNOJ SLAVINI NA STAROM ŽIDOVSKOM GROBLJU U OSIJEKU

U svrhu praćenja zdravstvene ispravnosti vode namijenjene za ljudsku potrošnju na javnim slavinama 16. svibnja 2024. izvršeno je uzorkovanje vode za ljudsku potrošnju na javnoj slavini na starom Židovskom groblju u Osijeku, od strane djelatnika Službe za zdravstvenu ekologiju Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. Detaljnije “OBAVIJEST O ODSTUPANJU OD PARAMETARA ZA PROVJERU SUKLADNOSTI NA JAVNOJ SLAVINI NA STAROM ŽIDOVSKOM GROBLJU U OSIJEKU”

OBAVIJEST O ODSTUPANJU OD PARAMETARA ZA PROVJERU SUKLADNOSTI NA JAVNOJ SLAVINI NA GROBLJU BRIJEŠĆE U OSIJEKU

U svrhu praćenja zdravstvene ispravnosti vode namijenjene za ljudsku potrošnju na javnim slavinama 13. svibnja 2024. izvršeno je uzorkovanje vode za ljudsku potrošnju na javnoj slavini na groblju Briješće u Osijeku, od strane djelatnika Službe za zdravstvenu ekologiju, Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. Detaljnije “OBAVIJEST O ODSTUPANJU OD PARAMETARA ZA PROVJERU SUKLADNOSTI NA JAVNOJ SLAVINI NA GROBLJU BRIJEŠĆE U OSIJEKU”

VEGETACIJA I KLIMATSKI UVJETI OMOGUĆILI NIKAD RANIJE LJETNO ODRŽAVANJE GROBALJA

Sva će groblja do Uskrsa biti pokošena i uređena

Nikada u povijesti Ukopa ljetno održavanje grobalja nije krenulo tako rano kao ove godine. Konkretno, 11. ožujka započela je košnja ukupno 60 hektara površine koliko je na svim gradskim i prigradskim grobljima. Detaljnije “VEGETACIJA I KLIMATSKI UVJETI OMOGUĆILI NIKAD RANIJE LJETNO ODRŽAVANJE GROBALJA”

Na osječkom Centralnom groblju završena izgradnja sunčane elektrane vrijedne 102 tisuće eura

Osječki gradonačelnik Ivan Radić u četvrtak je obišao završene radove na izgradnji sunčane elektrane na krovištu zgrade Centralnoga groblja. Investicija je vrijedna gotovo 102 000 eura, a 40 posto je sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU).

Gradonačelnik je prilikom obilaska nove elektrane istaknuo kako će značajno smanjiti troškove za električnu energiju gradske komunalne tvrtke Ukop jer će proizvoditi oko 70 posto energije potrebne za njezinu djelatnost. Detaljnije “Na osječkom Centralnom groblju završena izgradnja sunčane elektrane vrijedne 102 tisuće eura”

Na blagdan Svih svetih u Osijeku pojačan i besplatan javni prijevoz, gradska groblja uređena

Snimanje Svi sveti 1

Na inicijativu osječkoga gradonačelnika Ivana Radića na blagdan Svih svetih javni je prijevoz besplatan, a autobusne linije prema osječkim grobljima pojačane rečeno je na konferenciji za novinare održanoj na Centralnome groblju u Osijeku.

„Želimo da naši građani dostojanstveno obilježe blagdan Svih svetih kako bi se sjetili svojih najmilijih. Detaljnije “Na blagdan Svih svetih u Osijeku pojačan i besplatan javni prijevoz, gradska groblja uređena”

VAŽNE SERVISNE INFORMACIJE POVODOM BLAGDANA SVI SVETIH 2023. GODINE

Svi_sveti
  • 31. listopada, 1. studenog kao i 2. studenog sva groblja bit će otvorena za posjete građana od 0-24h
  • Dežurni radnici tvrtke UKOP d.o.o. dežurat će 31. listopada od 07:00h do 19:00h, a 01.studenog od 06:00h do 19:00h
  • Građanima je otvoren besplatni telefon 0800 9992 24h na dan za sve intervencije, primjedbe i pritužbe koje ćemo otkloniti u najkraćem mogućem roku.
Detaljnije “VAŽNE SERVISNE INFORMACIJE POVODOM BLAGDANA SVI SVETIH 2023. GODINE”

[IZVAN SNAGE]Važne informacije povodom blagdana Svi sveti

  • 31. listopada, 1. studenog kao i 2. studenog sva groblja bit će otvorena za posjete građana od 0-24h
  • Dežurni radnici tvrtke UKOP d.o.o. dežurat će 31. listopada od 07:00h do 19:00h, a 01.studenog od 06:00h do 19:00h
  • Građanima je dostupan besplatni telefon 0800 9992 24h na dan za sve intervencije, primjedbe i pritužbe koje ćemo otkloniti u najkraćem mogućem roku.
Detaljnije “[IZVAN SNAGE]Važne informacije povodom blagdana Svi sveti”
Koristimo kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge.