Godišnja grobna naknada

Poštovani korisnici grobnih mjesta,

izmjenama Odluke o grobljima iz 2012., kako bi se građanima olakšala uplata godišnje grobne naknade, određeno je da se naknada plaća u dva jednaka obroka, s tim da prvi obrok dospijeva na naplatu zaključno s 31. svibnja, a drugi zaključno s 30. studenim tekuće godine.

S obzirom na to da tvrtka Ukop d.o.o. u svom poslovanju pridaje veliku pozornost razvoju odnosa sa svojim klijentima, što uključuje i pravovremeno informiranje, ovim putem podsjećamo na dospijeće drugog obroka iznosa godišnje grobne naknade.

Prikupljena sredstva iz godišnje grobne naknade koriste se isključivo radi  održavanja zajedničkih dijelova groblja i samim tim predstavljaju obostrani interes korisnika grobnih mjesta i upravitelja groblja – tvrtke Ukop d.o.o.

Ovom prilikom obavještavamo vas da smo krajem listopada 2018. postali ugovorni partneri Posmrtne pripomoći. Zainteresirani potencijalni članovi mogu dobiti sve informacije u Pogrebnom uredu (8.00-18.00 h) i Upravi tvrtke (8.00-14.00 h) te na navedenim mjestima mogu izvršiti i učlanjenje.

Koristimo kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge.