ukop-osijek.hr
UKOP d.o.o.
Vinkovačka 63 d
31 000 Osijek
Hrvatska

Registracijski broj: 030062614
Matični broj: 3037142
OIB: 00509601366

IBAN: HR8023600001101854134

Telefon: 031 272 966
Telefaks: 031 273 655

E-mail: ukop@ukop-osijek.hr

Uvjeti prodaje

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom ove internetske stranice.
Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem ove internetske stranice.
Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude ove internetske stranice, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.

VAŽNO: Naručena roba ili usluga kupcu može biti isporučena isključivo na groblje koje je na području Grada Osijeka.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • kreditnom ili debitnom karticom koje su navedene na internetskoj stranici
  • e-bankingom
  • općom uplatnicom
  • gotovinom u poslovnicama Ukop d.o.o.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Ukop d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte ili telefona obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena. Krajnji rok izvršenja narudžbe su tri radna dana od dana zaprimanja narudžbe.

U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Ukop d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Kupac e-poštom dobiva dvije obavijesti: Prva je potvrda o narudžbi, druga obavijest dobiva se u trenutku kad Ukop d.o.o. pripremi i izvrši narudžbu i autorizira rezervirani iznos. Ako Ukop d.o.o. ne može isporučiti naručeni artikl ili izvršiti uslugu, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu nakon mjesec dana od trenutka zaprimanja narudžbe i rezerviranja iznosa za naplatu.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Ukop d.o.o. će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

U slučaju da kupac želi kupiti keramičku sliku slijedi posebna procedura:

  • kupac mora dostaviti sliku koju želi izraditi (u dogovoru s administratorom web shopa)
  • vremenski period izrade, odnosno dostave keramičke slike je 30 dana od dana kupnje
  •  cijena slike je bez ugradnje, usluga ugradnje naplaćuje se posebno prema cjeniku Ukop d.o.o.

Ako je proizvod naručen, a kao način plaćanja odabran e-banking, opća uplata ili plaćanje gotovinom, Ukop d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od 8 radnih dana. Nakon isteka tog roka, Ukop d.o.o. ne jamči raspoloživost proizvoda.

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacije

Ukop d.o.o. prihvaća sve oblike reklamacije koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda. Ne postoji vremensko ograničenje za reklamaciju, potrebno je samo dokazati da je artikl kupljen u sustavu Ukop d.o.o.-a.

Zaštita osobnih podataka

Ukop d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ukop d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.