EU suradnja Osijek – Sombor

Predana dokumentacija za Treći poziv na prijavu prijedloga projekata u okviru Prekograničnog programa Hrvatska-Srbija 2007-2013.

Prvoga dana lipnja 2015. godine prostorije tvrtke svjedočile su bitnom događaju koji je označen kao značajan zalog za budućnost. Naime, direktor Saša Ljubojević u društvu kolege Zorana Ilića, direktora Javnog komunalnog poduzeća PROSTOR Sombor, potpisao je konačnu dokumentaciju pripremljenu za Treći poziv na prijavu prijedloga projekata u okviru Prekograničnog programa Hrvatska-Srbija 2007-2013. odnosno sam projekt naslovljen “Primjena energetske učinkovitosti i poboljšanje očuvanja kulturne baštine” (“The use of energy efficiency and improvement of cultural heritage preservation”). Sam čin potpisa dokumentacije i prijave na natječaj epilog je suradnje započete u Somboru iz rujna prošle godine kada su se ugovorene strane sporazumjele o više koraka između kojih se ističe suglasnost oko zajedničkog nastupa odnosno izrade i implementacije projekata prema raspoloživim sredstvima iz fondova Europske unije.

Prijavom na ovaj natječaj tvrtka UKOP d.o.o. Osijek neće stati s istim ili sličnim aktivnostima, dapače. Uspješna suradnja s tvrtkama regija koje kao predmet poslovanja imaju srodna zanimanja mora predstavljati osnovu za budući razvoj stoga svim svojim kapacitetima, ljudskim i tehničkim, jasno je označena težnja ka ostvarivanju maksimalnih potencijala, a sve u cilju zadovoljavanja krajnjih korisnika, građana grada Osijeka.

Koristimo kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge.