Svi sveti i posjete građana u zimskom periodu

Cijenjeni građani!

Od 1. studenog do 31. ožujka groblje je za posjete građanima otvoreno od 7:30 do 17:00 sati. Iznimno 31. listopada, 1. i 2. studenog posjete će biti dozvoljene i izvan tog vremena.

Ulazak građanima automobilom u prostor Centralnog groblja na sam dan Svih svetih NIJE DOZVOLJEN. Molimo građane za razumijevanje jer na taj dan zbog prevelikog broja posjetitelja, osim za službena vozila policije, Hitne pomoći, vatrogasaca i Ukopa, neće biti moguće ući automobilom u prostor groblja. Preporučamo invalidima, starijima i nemoćnima da na groblje dođu dan ranije, a ako dolaze na sam dan Svih svetih neka dođu u pratnji osobe koja će im pomoći.

Za građane je otvoren telefon na koji 24h dnevno mogu prijaviti nepravilnost ili zatražiti intervenciju koju ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku. Broj telefona je 0800 9992.

Podsjećamo vas da je na groblju izričito zabranjen bilo kakav oblik trgovine i reklamiranja, dovoditi pse i druge životinje, te posjeti izvan propisanog vremena.

Molimo građane da redovito uređuju i održavaju grobove u svom posjedu. Za odlaganje otpada koristite isključivo za to predviđene korpe. Posude za vodu i metle nakon uporabe vratite na mjesto, čuvajte grobne nasade i zelenilo, te redovito plaćajte godišnju grobnu naknadu.

HVALA!

Uprava groblja

Koristimo kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge.